Annons
Annons

Inspirerande under veckan.

Det har gått sådär senaste veckorna med att skriva inlägg med vad som inspirerat under veckan. Men nu så är det tillbaka igen.

De saker som inspirerat mig mest denna vecka är Jenny från Dosfamily och hennes vackra fotokonst som säljs i webbshoppen Sammy Rose. Det finns verkligen massor av godsaker.

Annons

inspirerande-under-veckan2

Broste Copenhagens vackra julbilder inspirerar massor. Känns som att deras jul går i dova lite mörka pasteller.

inspirerande-under-veckan3

Anna med bloggen Concept by Anna är en bloggare jag följt länge. Har alltid tyckt massor om hennes bilder. Nu har hon gjort bilderna till ERNST senaste vårkatalog. Och de är lika fina som alltid.

inspirerande-under-veckan4

Malin som också bloggar här på Elle Decoration inspirerar till att återanvända och visar på flera olika saker man kan göra av en gammal tröja som krympt eller som man växt ur. Bästa sortens inspiration hittar ni alltså här.

inspirerande-under-veckan

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar