Annons
Annons

Inspirerande utställning i Palma

Nu var det några veckor sedan vi var på Mallorca men under en av dagarna som vi spenderade där. Åkte vi in till Palma på kvällen för att gå ut och äta med våra vänner. På vägen till middagen sprang vi förbi ett riktigt inspirerande galleri. Där de visade massor av vackra saker som inspirerade mig massor. Nu verkar det som att jag tappat bort namnet på galleriet, så om någon vet, får ni gärna skriva det i en kommentar.

Annons

För det är något särskilt med att gå runt på utställningar och titta på tekniker, färgkombinationer och uttryck. Och det är som att tiden flyger förbi när jag går där.

Mallorca tips semester Mallorca tips semester

Sen den här inspirerande väggen. Tänker att jag ska göra något liknande här hemma. Bara sätta upp fina bilder på familjen i ett huller om buller.

Mallorca tips semester

De fina små hattarna med vackra blomdekorationer och även flera stycken med träd.

Mallorca tips semester Mallorca tips semester

Sen den här vackra mobilen med tunna röda former som liknar blad. En mobil som vågar ta plats i rummet och skapar en fin kontrast med sin färg mot det avskalade rummet.

Mallorca tips semester Mallorca tips semester

Resten av kvällen med våra vänner var även den en toppenkväll, med god mat, fina vänner och mycket skratt.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar