Annons
Annons

Inspirerande vägg med böcker

 

inspiration diy vägg böcker inspiration diy vägg böcker

Fotograf Anna Kubel 

Det är så kul när man surfar runt på nätet och dyker in på nya bloggar man tidigare inte läst. En av dessa är Anna Kubels inspirerande blogg. Hennes bilder och inredning är verkligen riktigt inspirerande och jag måste säga att det har blivit en av mina favoritbloggar.

Annons

En av de fina bilder jag fann var denna, från Edblads butik i Gåsvik. En vägg klädd med gamla böcker som målats in i samma färg som väggen. En riktigt rolig idé som dessutom återanvänder böcker som annars bränns upp.

Upplever att fler och fler återvinnings butiker slutar att ta tillvara på böcker och därför så bränns dem upp i stället. Då blir man glad i hjärtat när man hittar på ett annat användningsområde, så de slipper slängas.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar