Annons
Annons

Intervju hos IKEA livet hemma och snart bebis på G

Nu är det faktiskt bara några dagar kvar tills bebis kanske tittar ut. Den är planerad att den ska komma på lördag denna vecka. Men sen så brukar det alltid ta lite längre tid än så.

Dock känns det både spännande och pirrigt att vi snart kommer att bli 5 i familjen. Undrar verkligen vad det är för en liten filur som tittar ut.

Annons

helena nord gravid

För ett tag sedan hörde IKEA livet hemma av sig och intervjuade mig för hur jag tänker med barnrummet. Där besvarar jag frågor som, hur jag tänker innan jag renoverar ett barnrum och mina bästa tips på vad man kan tänka på till barn/bebisrummet.

Mitt äldsta barn är snart 10 år, så man har samlat på sig en del erfarenheter. Tex hur man ska tänka för att barnrummet ska hålla så länge som möjligt, utan att det känns som att barnet växer ur det på en gång.

Hela intervjun hittar ni här.

DELA (104)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar