Annons
Annons

Isabelle McAllisters kreativa lägenhet till salu

Isabelle har tidigare på sin blogg hintat om att hon har hittat ett nytt boende och snart ska lägga ut sin lägenhet till försäljning. Nu så ligger den alltså ute. En lägenhet som det klappar lite extra för, på grund av den kreativitet som hela lägenheten andas.

Annons

Här ser ni den fina sänggaveln som Isabelle visar hur man gör i Nyhetsmorgon hos tv4. Tycker den är riktigt fin och så kul när man varierar höjden på de båda sänggavlarna för att skapa kontrast och göra den lite mer ovanlig än de sänggavlar vi är vana att se i affärerna.Köket är kaklat i flera olika sorters kakel och hänsyn till kakeltjocklek har inte ens gjorts utan kaklet har blandats hejvilt. Så himla fint och gör att väggen känns så mycket mer levande.Hela lägenheten går i en härlig inspirerande färgskala och det är få väggar som behållit den vita färgen.

En otroligt lekfull tapet till barnrummet som sprakar av färg.

Varför inte bygga en hästsäng till barnrummet? Med hjälp av en våningssäng som grund, en mdf skiva som sågats till en häst, som sedan målats med hästmotiv så får man denna fina säng. Fler bilder på den fina lägenheten hittar du hos Fantastic Frank.

Foto: Martin Wichardt för Fantastic Frank

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar