Annons
Annons

Jag hade tappat glädjen och inspirationen

Under de senaste 1,5 månaderna har jag haft en riktig svacka rent jobbmässigt. Det är som att jag tappat både inspirationen och glädjen och ingenting har varit särskilt inspirerande. Har under så många år nu jobbat emot tydliga mål som jag satt upp. Några var sådana som jag aldrig trodde skulle slå in. Men som gjorde det! och nu har jag uppnått alla de mål som jag jobbat så febrilt mot under så många år. Och nu är jag bara som i ett vakuum, för det jag så länge jobbat för är nu uppfyllt.

Annons

träd helena nord

Jag måste helt enkelt sätta upp nya mål och för mig räcker det inte med att sätta upp högre ekonomiska mål, för det i sig ger inte mig någon tillräcklig drivkraft.  Utan det ska vara saker och uppdrag som jag verkligen vill göra. Men just nu har jag haft en period då jag funderat över vilka nya mål jag ska sätta.

Under dessa månader har det varit väldigt lugnt med uppdrag. Det är som att någon där uppe sagt att det är dags att stanna upp nu. Tänka efter och se över ditt liv.

Så det är något jag verkligen gjort…

Jag tänker att ibland är det bra att hamna i dessa svackor. För man tar sig oftast upp ur dem med mer inspiration och energi. Men oftast när jag hamnar i dessa lägen så väljer jag att ta hjälp. Och jag är så tacksam över att jag inte är rädd för att ta hjälp, för det ger så mycket.

Idag hade jag coachningssamtal i tre timmar. Och till en början visste jag varken ut eller in. Men tre timmar senare sitter jag  och har en klockren strategi precis med vad och hur jag ska göra allt. En del saker måste tas bort för att prioritera tid till andra saker som ska få större plats i mitt liv.

naturfoto helena nord

Så glad att det finns så många suveräna människor att ta hjälp av, när man sitter fast. Och detta är verkligen något jag kan rekommendera till dig som är egenföretagare eller bara känner att du vill skapa en förändring eller strukturera upp din tid.

Våga ta hjälp. Det är mitt bästa råd.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar