Annons
Annons

Jag har bytt namn!

gravid v 27

Under de senaste två åren så har jag länge känt att det varit något som skavt med bloggen. Det har känts som att jag växt ur namnet Mormorsglamour mer och mer.

För bloggen handlar kanske inte alls så mycket om sånt som det gjorde i början. Nu är mina stora intressen inredning och att snickra. Och under åren har jag fått reaktioner som att: Jag trodde bloggen skulle handla mer om gamla saker och mormors inredning. Så som sagt, under flera år så har tanken på att byta namn växt fram.

Annons

Sen var det så svårt det här med att byta namn, vad skulle den heta istället då? Namnförslagen har varit många. Men så till slut, för att inte krångla till det mer än vad man behöver göra. Bestämde jag mig för att den bara kort och gott skulle heta mitt namn. Så nu för tiden hittar ni mig under helenanord.elledecoration.se

Även headerbilden fick sig en omgång och har bytts ut till en bild som jag trivs med. Mormorsglamour kommer att stå kvar ett tag till i undertexten så man vet att man kommit rätt.

Innehållet kommer faktiskt inte förändras något nämnvärt även om namnet förändrats. Utan jag fortsätter att skriva om pyssel, DIY, recept och inredning. Allt sånt som jag tycker så mycket om.

 

Även de sociala medierna har bytt namn, så nu hittar ni mig på

Instagram: @helenanord.se

Pinterest: https://www.pinterest.se/helenanordse/

Facebook: https://www.facebook.com/mormorsglamour/

Och jag hoppas innerligen att ni vill fortsätta titta in här <3

DELA (74)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar