Annons
Annons

Jul med marockansk stämning i Skåne- vacker, inspirerande och blommande

Vissa hem fastnar lite extra. Som det här julpyntade hemmet, såg det för många år sedan i Hus och hem. Trots det när jag ser bilderna idag igen, känns det lika aktuellt som det gjorde då. Jag gillar den marockanska touchen på de små detaljerna och att det inte är för överpyntat. Utan mest är det vackra blommor som får stå för julstämningen. Ser ni trumman i översta bilden som fungerar som ett sideboard. En av mina favoriter i dessa bilder.

Annons

Stylist har jag inte fått reda på eftersom det var svårt att hitta huvudkällan, säg gärna till om ni vet. Fotograf Peter Carlsson 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar