Annons
Annons

Julafton och juldukning 2016

Tillbaka hemmavid nu efter två nätter på landet tillsammans med familjen. Supermysig och skönt att koppla av helt. Har stängt av både telefon och dator under dessa dagar. Men nu så är jag tillbaka.

Julaftonsmorgon började hemma hos oss. I år var det brunch tillsammans med svärmor och svärfar, alla kusinerna och sambons syskon. Innan dess hade barnen vaknat tidigt på morgonen och sprungit ner till vardagsrummet där tomten hade varit på natten och lämnat paket under granen.

Annons

julafton vardagsrum

Tomten kom såklart och delade ut paketen till alla barnen.

julafton tomte

Vi åt brunchen ute i ateljén och varje tallrik hade fått ett eget litet paket med en chokladbit i.

julafton dukning julafton dukning

Det är alltid så smidigt på julafton för vi har knytis och då blir det inte så mycket att göra. Jag hade gjort en variant på chokladtryfflarna som jag tidigare visade. Istället för pumpakärnor hade jag lagt på frystorkade hallon. Verkligen supergott! och detta kan man göra även om julen är över. Sen gjorde jag även Minas supergoda saffrans cheesecake med pepparkaksbotten.

julafton dessert julafton vardagsrum

När brunchen var över vid tre tiden. Packade vi ihop lite saker och åkte till landet för att fira med min mamma och pappa, bror och mormor. Det var en supermysig kväll och vi skippade det traditionella julbordet och åt istället en stor skaldjursplatå. Så skönt att slippa äta julbord två gånger på en och samma dag.

julafton vardagsrum

Mamma och pappa hade gjort så fint på landet och tänt upp marschaller, ljusslingor och eldar över hela tomten.

julafton

Älskar den här vyn från landet. Det är något särskilt med berget, som skiftar färg beroende på hur solen står.

landet

Hoppas att ni också haft en bra julafton och hunnit umgås med de ni vill umgås med.

Kram

Helena

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar