Annons
Annons

Julgranspyntning med lite tips och trix från oss

Annons

I går tog vi in julgranen och dekorerade den tillsammans! Min son utbrast… – jag äääällllsschkar julgran!
Vi tänkte med detta inlägg bjuda på lite tips och trix på hur man kan dekorera julgranen.
 
Tips 1: istället för julgransfot kan man ställa den i en vacker korg eller som i bilden ovan en stor blomurna. 
Tips 2: Den traditionelle julstjärnan har bytts ut till en gjord av pinnar. Såg att Ernst gjorde liknande i hans julprogram i måndags. Denna är köpt på Granit.
 Tips 3: Häng upp pepparkakor i grenarna, dessa är faktiskt köpta så här, jag har bara trätt ett sidenband igenom öglan. Om man har mer tid och älskar att baka kan man ju göra egna.
Tips 4: Byt ut snöret som hänger i julgranskulan till ett vackert sidenband istället.
Tips 5: Bind rosetter runt grenarna
Tips 6: Stora killen visar om att man kan hänga många saker på samma ställe.
Tips 7:Yngsta killen visar att man kan måla på nektariner eller frigolitkulor och sen hänga upp dem i granen antingen med ett band runt eller med en piprensare i.
Äldsta killen säger att det är superbra med ätbar dekoration. För är man hungrig och dekorerar granen precis innan middagen går det alltid att ta sig en liten tugga 🙂
Hoppas att ni har det bra där i julstöket. Själv började jag köpa julklappar i går. Vi ska ha julen här hemma men jag känner mig inte alls stressad utan det får bli som det blir. Vi kommer att vara över hos min sambos bror på förmiddagen sen ska vi ha julfirandet hemma hos oss med knytis, vi skippar julbordet i år och ska bara äta fisk och skaldjur istället. För alla var redan så trötta på julmaten. Så nu ser jag verkligen fram emot vårt julbord! 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar