Annons
Annons

Julkalendern med inspiration 25 dagar i sträck

För några veckor sedan berättade jag om en träff hemma hos Gina. Där vi planerade vårt första samarbete tillsammans. Det är så otroligt roligt att få umgås med dessa drivna människor, nästintill alla är egna företagare, bloggare och dessutom företagsamma så hälften vore nog. Idéerna bara sprutar varje gång vi träffs och nästintill inget verkar omöjligt.

Annons

Det som också är genomgående är att vi alla arbetar som enmansföretagare eller på sin höjd fåmansföretagare, så att få umgås med människor som har samma driv smittar av sig.

Det här projektet har flutit på otroligt bra. Folk kommer med idéer som blir till realitet bara på några minuter. Så där som man önskar att det vore ganska ofta, men sällan är.

Så på måndag sätter vi igång, vårt första samarbete tillsammans som The Creative Collective.  11 kreativa bloggare vill inspirera er till en kreativare jul. Under 25 dagar med start den 1 december kommer ni varje dag få ta del av inspiration och idéer för en mer kreativ jul. Varje dag i december presenteras ett nytt projekt eller recept – något att skapa, baka eller bara göra.

Först ut är Pysselbolaget som startar den 1 december. Vill ni hänga med på denna kalender, gilla gärna vår Facebooksida som vi kontinuerligt uppdaterar så fort varje ”lucka öppnas”.Som sagt, nu har nerräkningen börjat och det är bara tre dagar kvar 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

34 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar