Annons
Annons

Julpyssla fina granar av en matkasse

julpyssel-christmas-craft-reuse-recycle-designDetta julpyssel har följt med mig genom livet och något jag gjort flera gånger, perfekt bordsdekoration eller att hänga i granen. Förut gjorde jag dem i vanligt papper. Men vem har sagt att man måste använda nytt papper. Det går lika bra med en använd papperspåse. Dessutom gillar jag den papperspåsbruna färgen.julpyssel-christmas-craft-reuse-recycle-design

Annons

För att se hur du gör dessa klicka på bilden ovan så kommer du till instruktionsfilmen där jag visar hur man viker. Steg för steg. Dessutom ger jag dig tips på en bordsgransdekoration.

julpyssel-christmas-craft-reuse-recycle-designLycka till nu! Hör gärna av er om ni har några frågor eller om ni bara vill visa upp era alster. Tycker det är så kul!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

40 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar