Annons
Annons

Julrosen en av de finaste julblommorna. Så här tar du hand om den.

Julrosen måste nog vara en av de finaste julblommorna. Ok jag gillar amaryllisen och hyacinterna massor också. Men just nu har jag en fin julros här hemma. Den går perfekt att plantera ut i kruka så fort som frosten har försvunnit. Det är toppen med blommor som man faktiskt kan fortsätta att njuta av även efter avslutad säsong. 

Annons

Julrosen gillar lätt och jämn fuktighet och står gärna ljust och svalt, så i ett fönster med element under blir det alldeles för varmt. Den trivs bäst i uterum eller i en inglasad balkong.

Julrosen är giftig, så det är inget att rekommendera att använda i dukningen på tallriken eller som servettblomma. Då är rosmarin till dukningen ett bättre alternativ. Kommer ni ihåg de här Rosmarin kransarna jag gjorde förra året.

Hoppas att ni får en fin helg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar