Annons
Annons

Kalas för hela slanten…

På midsommardagen för 6 år sedan föddes min yngsta son på min födelsedag. Den finaste presenten man kan få. Så sen den dagen har vi firat våra födelsedagar tillsammans. Vilgot är väl sådär begistrad över att mamma också fyller år på samma dag och äldsta är alldeles bekymrad över att mamma inte får har ett eget kalas som Vilgot. 

Annons

Att fylla år kring midsommar är inte alltid så lätt eftersom de flesta är bortresta. Så vi fick därför flytta fram släktkalaset till igår och barnkalas blir det på lördag. Så nu har vi firat våra födelsedagar i flera dagar.
Här är han, 6-åringen. En otroligt omtänksam kille som binder ihop hela familjen. En kille som uppfattar de allra minsta detaljerna och som har ett hjärta av guld.
En stor heliumballong fick pryda festen.

Jag hade sett framför mig att vi skulle använda ateljén mycket, men kunde inte föreställa mig att vi skulle använda den så här mycket. Världens bästa partyhus 🙂 Det är något särskilt med detta hus, det är något med energierna. Man stortrivs där ute och vill aldrig gå därifrån.

Som ni ser så håller jag fortfarande på med fåtöjen. Himlar vilket projekt och som sagt det får ta sin tid att klä om den. 
Här är hon den andre… som också firades en smula. 34 år har jag visst hunnit bli. Men med en 7 år äldre man så känner jag mig alltid ung 😉 dessutom har jag gått runt hela halvåret och sagt att jag är 34 år. Så mentalt har jag varit det ett bra tag. Har faktiskt knappt koll på hur gammal man är längre. Det är inte särskilt viktigt. Jag är den jag är och jag blir äldre, klokare och trivs mer med mig själv. Så än så länge har inget emot att fylla år.Här är de. Guldklimparna. Precis innan släkten drällde in och fyllde lokalen med skratt, högljutt prat och gemenskap.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar