Annons
Annons

Kan man ha barnmöbler i ett vuxenrum?

Ja, det tycker jag verkligen!! Nu är den uppe, all förvaring! Jippie!

Eftersom min budget som vanligt inte är så stor och jag hade massor av kriterier som skulle uppfyllas så var det inte lätt att hitta rätt skåp. Men ibland behöver man tänka utanför boxen och bara för att man säljer vissa skåp på barnavdelningen behöver det inte innebära att man inte kan ha det i vuxenrummen. Jag är toknöjd med mina höga skåp som jag monterat på hjul på, så jag lätt kan flytta runt dem när jag håller på att fota. Det är en av de viktigaste sakerna i ateljén, det mesta ska gå att flytta på lätt. Skulle helst ha hjul på allt 🙂 

Annons

För totalt 5500kr fick jag massor av förvaring till ateljén! Det är inte bara det skåpet som syns på bilderna utan ett skåp till.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar