Annons
Annons

Kanske ett fotbollsspel?

Annons

Jag erkänner, jag är inte så jättemycket för stora fotbollsspel men skulle kunna tänka mig detta. Långt långt bort från verkligheten dock, då det kostar 160 000 kr men jag kan förstå det när det är handbroderat i 54 027 hål med 32 000 meter tråd, design av Yaroslav Galant i samarbete med Du Pont Corian.
Broderierna är ukrainska mönster och sägs bära på århundraden av ukrainsk visdom.

Vad kul det är när man tagit in broderiet som varit något som kvinnor mest sysslat med (nu dyker det dock upp mer och mer killar som gillar broderi och stickning, vilket jag tycker är riktigt kul) och adderar detta på något som är typiskt manligt, såsom ett fotbollsspel. (Jag vet att jag generaliserar nu, jag är faktiskt tjej och har alltid gillat att spela fotbollsspel) Men nu pratar jag om hur vi förväntas agera i samhället….. nä nu stannar jag här annars går jag in i en helt annan diskussion.
Det jag ville säga var att jag gillar när man tänker utanför ramarna och vågar bryta mönster.

Just love this soccergame design Yaroslav Galant i cooperation with Du Pont Corian. The embroderies are Ukrainian design and embroderied by hand in 54027 holes with 32000 m of wire. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar