Annons
Annons

Keramiska veck, lampor och bästa sättet att avsluta helgen på

Då var det dags att sammanfatta de mest inspirerande sakerna jag hittat under denna vecka. Hela helgen har det regnat, men det gör verkligen ingenting. För då får jag genast en anledning till att vara inomhus och bara slappa. Skulle helst ha legat i sängen hela helgen och helst i en som ser ut som denna. Man vill bara lägga sig där och titta på serier hela dagen. Men med familjeliv så är det alltid någonting som händer. Hann dock lägga mig i soffan för en stund och se Peter Le Marc som gästade Tomas Andersson Wij. En helt fantastisk konsert och de två kompletterade varandra så bra. Det är få artister som kan skriva om livet på samma sätt som Peter Le Marc. Avskalat och ärligt.

Annons

inspiration sovrumBroste Copenhagen Photos: Line Klein

Sen det här med lampor, jag har sagt det förut. Men jag är lite extra svag för lampor och när pressmeddelandet om ACON designad av Atle Tveit damp ner i inkorgen. Blev jag lite kär igen.

inspiration lampa

En annan passion jag har är keramik. Och konstnären Jeannine Marchand skapar de allra häftigaste konstverken i lera. Det ser ut som veckat tyg, men är som sagt lera som lagts i varsamma veck och bildat inspirerande mönster.

inspiration textureJeannine Marchand

Jag vet inte hur många år jag letat efter snygga barstolar till vår bardisk i köket och jag tror faktiskt att jag kan ha hittat dem nu. Dessa har varit på min näthinna under ett antal år nu och jag tror att det faktiskt får bli dessa. High stool av Mater. Så stilrena i sitt utförande. Och jag tror att detta är en stol som håller i många år framöver. Rent designmässigt.

inspiration lampa vit

Nu ska här lagas mat och sedan blir det soffan, mycket ljus, bra musik och en bok. Bästa sättet att avsluta helgen på.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar