Annons
Annons

Klädd julgran 2015 – flera DIY idéer och dekorationer

DIY- julgran-dekorationer-mormorsglamourI söndags så kom julgranen in i huset och vi klädde den tillsammans. Så nu står den där och lyser i sitt hörn och väntar på tomten.

Julgransfoten är en vanlig Grön och röd som jag har spraymålat i svart för att den ska passa in bättre. julgran 2015julgran 2015 med julgransdekorationerFina hängen från Zetas som jag köpte förra året. Har testat att göra liknande dekorationer i papper med samma teknik, men det tog sån himla lång tid och var så pilligt så det blev inte mer än en. Lätt värt att lägga en slant på och köpa om man vill ha.De vikta pappersdiamanterna i guldpapper. Hittar ni beskrivning på här hur man gör.Granarna gjorda av matkassar hittar ni beskrivning på här.
och sen virkade julkulor i tjockt garn. Den har jag ingen beskrivning på. Men ganska enkla att göra om man kan öka och minska maskor.

————————————

Annons

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar