Annons
Annons

Klädställning i koppar och trä att göra själv.

Hann bara ta några snabba bilder på klädställningen i ateljén. Men den står nu där i hallen och fungerar som avhängning till alla ytterkläder. Framöver kommer en beskrivning på hur man gör. Men den får jag återkomma med, för jag har inte hunnit ta alla bilder ännu.Det är både kul och enkelt att göra saker med rundstav och kopparkopplingar.

Annons

Har en idé på ett avlastningsbord också. Men det får bli lite senare. Skulle gärna vilja hitta redan ärjade kopparrör, för jag tycker de är så snygga. Så ett besök hos metallskroten står på att göra listan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar