Annons
Annons

Köket tar form

Det börjar ta sig och det går framåt i ateljén. Betongskivan som gjöts i våras är på plats och jag älskar den där råa känslan av betong. Betongskivan har behandlats med hårdvaxolja 3 gånger och den ska behandlas ännu mer, ända tills bänkskivan känns mättad

Annons

Hålen i väggen till vänster är urtagning för ett fönster som leder in till bastun på andra sidan väggen och sen det lilla hålet är ölluckan 🙂

Jag velar fortfarande fram och tillbaka på hur jag ska göra med köksluckorna. Just nu lutar det åt att jag ska måla dem med kalkfärg, vi får se. Men det känns som ett senare projekt, det är så mycket annat som ska fixas först.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar