Annons
Annons

Kommer den nya tekniken ändra vårt sätt att möblera?

kreafunk-skonahem-mormorsglamourPå Formex sprang jag på företaget Kreafunk som drivs av Kenneth Melchoff Bahnsen & Ruben Fog-Fredsgaard, deras ” idé är att design och funktionalitet ska kunna gå att kombineras” och det tycker jag verkligen de har lyckats med.

Annons

Som denna snygga trådlösa laddare till telefonen.kreafunk-skonahem-mormorsglamourkreafunk-skonahem-mormorsglamour
kreafunk-skonahem-mormorsglamourGillar deras högtalare skarpt och den skulle mer än gärna få flytta hem till mig.
kreafunk-skonahem-mormorsglamourJag gillar verkligen tekniken nu för tiden, när man inte är bunden till att ha flera musiksystem, utan man kan bara bära runt dem dit de behövs mest för stunden.

Är det så att vi håller på att förändra vårt sätt att möblera våra hem? Kanske till inredarnas glädje. Få prylar inom inredningsvärlden har debatterats så mycket som tv:n. Det är inredarnas största mardröm 🙂 tvn har under de senaste decennierna varit en av de viktigtaste sakerna i vårt hem att möblera runt. I takt med att tekniken går framåt tror jag att vi kommer möblera på ett helt annat sätt än tidigare. Jag ser fram emot den utvecklingen &det ska bli kul att se hur vi ändrar våra vanor utifrån den nya tekniken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar