Annons
Annons

Kretsloppis – Tips till miljövänligare inredning

atelje-stolar-bord-blommor-mormorsglamour_2Idag finns det en artikel ”Sätt igång med kretsloppis” hos JM:s site Hitta hem där jag ger mina bästa tips på hur man kan inreda genom återanvändning. Faktiskt så är alla saker i bilden ovan förutom matbordet, som vi köpte nytt för 7 år sedan, saker jag köpt begagnat eller fått. De stolarna som inte syns i bild till vänster är från mitt barndomshem och en gammal skola.

Annons

Så visst kan man inreda hemma utan att köpa nya saker hela tiden. Öglanstolarna åkte jag runt halva stockholm för att samla ihop. De var alla i olika färger, de målade jag om i en mörkgrå färg. Skrivbordsstolen och den andra bruna stolen mitt emot är från Blocket det med.

Krukan är egentligen sönder, den har en skärva i bakkant. Den köpte jag från en stylistbyrå som sålde ut sitt stylistlager och labbglasen har jag fått för de användes inte längre.

Fler fördelar med att ta tillvara på saker som andra inte vill ha längre, förutom att miljön inte påverkas lika mycket, är att även plånboken mår bättre av det…

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar