Annons
Annons

Kunde inte motstå…

Annons

ikea-rockring-ljus-hall-mormorsglamourEn sväng till det stora varuhuset häromdagen resulterade i en rockring som fick åka med hem. Hittade den på fyndavdelningen och kunde liksom inte motstå den. Än så vet jag inte om den ska få fortsätta att vara en rockring, det kanske blir en sänghimmel av den. Eller så får den stå där i hallen och matcha klädhängaren 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar