Annons
Annons

Läckraste och snyggaste spelet! Gör ett eget Vem där?

diy-game-almost-makes-perfect2Det är inte utan att man assiserar detta pyssel en hel del till barndomen. Vem där? var mitt favorit spel och har spelats otaliga gånger. Men detta är så mycket snyggare! och dessutom hemmagjort. Det är Molly från Almost makes perfect som gjort detta. Riktigt imponerad och sån kul idé, för att inte tala om snygg.

Skulle väldigt gärna testa på detta DIY projekt. Så detta står verkligen på Att-göra-listan. Men det känns som att man behöver en hel del tid för att ro detta projekt i hamn, så det får vänta till lite senare.

Annons
Bilder lånade från Almost makes perfect.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar