Annons
Annons

Lägenhet till salu med massor av fina DIY projekt

I somras följde jag med Sara för att se hur hon gör när hon fotar lägenheter inför försäljning. Då fick jag se den här lägenheten som är helt ljuvlig och är ute till försäljning nu. Det kreativa paret har satt sin egna prägel på lägenheten med flera DIY projekt.  Som den här vackra sänggaveln, gjord av en gammal dörr. Dörrens färg slipades bort och efter det betsades den i en mörk bets i flera lager.

Annons

 Det fina drinkbordet är egentligen ett laptopbord från IKEA. Och stolen hittades i en container för flera år sedan.   Bordet byggdes av reglar i önskad storlek. Nu syns det inte så bra i bild men det är jättefina mässingsdetaljer i hörnorna på bordet. Som gör det lilla extra. Det är något att tänka på när man bygger, att lägga till små detaljer, som sticker ut och lyfter möbeln till nästa nivå.

 Ett annat tips som ägarna av lägenheten sa, var att ha hängande lampor istället för golvlampor. Perfekt för familjen med barn, då slipper man oroa sig för lampor som ramlar.

Fler bilder på lägenheten hittar ni hos Vision fastighetsmäkleri.

———————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

Fotograf: Sara Medina Lind

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar