Annons
Annons

Längtar ut i trädgården och till ett eget växthus

snyggt växthusDet känns som att den här våren aldrig riktigt kommer igång och att vinterjackan använts merparten av dagarna i både april och maj. Men nu lääängtar jag ut till trädgården, till att få tid till att hänga där. Men en gravidmage och mer jobb än någonsin har gjort att tiden inte räckt till.

Annons

Önskar dock att jag hinner med att fixa iordning några odlingslådor, dra lite ogräs (som vi har massor av) klippa bort alla vissna grenar som blivit bruna över vintern. Ja, sådär lagom stora projekt.

Men största drömmen skulle vara att ha ett stort växthus på tomten. Så man kan sitta ute lite längre på kvällarna. Blev så inspirerad när vi var hemma hos Krickelin. Det var så mysigt i hennes växthus.

dukning i trädgård

Tycker dessa bilder från Åhléns som Petra Bindel fotograferat och Lo Bjurulf stylat förra året med temat semestra hemma är så otroligt vackra och inspirerande. Vill flytta in i varendaste bild. Sitta vid bordet och ha långa samtal om livet inpå småtimmarna.

vackra stolsdynor

Fint att blanda stolsdynor i olika mönster.

vacker bukett

Och hur lyxigt är det inte när man kan göra sina egna buketter. Här en supervacker bukett med broccoli, grönkål och kronärtskockor. För vem har sagt att man måste bara ha blommor i en bukett? Blir lika vackert, om inte vackrare såhär.

DELA (0)
PINNA (100)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar