Annons
Annons

Limfritt hantverk av papper med gulddetaljer av Kim Wallentin

Kommer ni ihåg när Hemma med Helena gjorde de här fina papperslyktorna? Tycker de var så fina i all sin enkelhet. Hajade till häromdagen när jag såg en annan variant av samma teknik. Gjord av Kim Wallentin, med snygga gulddetaljer i slutet av varje vas.  Varje vas viks för hand och sätts ihop med hjälp av ett visst fliksystem. En fin intervju av Kim Wallentin hittar ni hos Kurbits.


Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar