Annons
Annons

Linda in ölflaskan i garnInser att det har blivit ett och annat DIY-tips här på bloggen genom åren och plötsligt när man börjar rota i skåpen inser jag att det var länge sedan vissa saker fick stå framme. Som dessa ölflaskor som blev vaser till snittblommorna med lite garn runt sig. Så just nu har de fått flytta fram i rampljuset igen och sprida lite glädje, istället för att vara undangömda längst in i skåpet.

Annons

Vill ni se hur man gör dessa, kan ni klicka här och komma till ett tidigare inlägg, där finns steg för steg beskrivning.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar