Annons
Annons

Lite så här blir det med mina projekt…

mala-ikea-skap_12Ni vet att jag tidigare pratade om den där lampan jag skulle göra av ett myggnät. Nu har jag börjat på den… det är alltid så med mig, jag gör det i några minuter, men sen har jag så många idéer att jag inte hinner göra klart den och tänker att jag gör det lite senare.

Annons

Som denna idé till lampa. Nu har jag klippt av massor av myggnät i nederkant och hängt upp den över vardagsrumsbordet. Men inser att lampan är lite för stor för det lilla vardagsrumsbordet. Så tanken är att jag ska göra den lite mindre i omkrets innan den är klar. Dessutom tycker jag att den blev lite väl genomskinlig så funderar på att köpa ett till myggnät och hänga den över. Så det blir dubbelt tyg…

Ja förhoppningsvis gör jag som jag tänker mig. Men inte just nu. Ska bara först…

och under fönstret står ett annat projekt som jag började med i början på vintern. Tanken var att bygga förvaring under fönsterbrädan och sedan lägga över en skön madrass så det blir som en ligg- sittplats i fönstret. Ni ser ju hur det gått med det… skåpen är monterade och på plats men allt det andra. Det har fortfarande inte kommit på plats…

Jag är minst sagt avslöjad.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar