Annons
Annons

Ljusstakar som hedrar tre samtida ikoner Mahatma Gandhi, Malal Yousafzai och Nelson Mandela

När jag fick senaste pressutskicket i mailkorgen kunde jag inte annat än dela med mig av det till er. För jag är helt kär i de handgjorda ljusstakarna av Mahatma Gandhi, Malala Yousafzai och Nelson Mandela.Det är Love Warriors som säljer dessa fina ljusstakar. De är skulpterade för hand i sandsten och 10% av försäljningen går till The Malala Fund som främjar flickors rätt till 12 års trygg och kvalitativ skolgång.

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar