Annons
Annons

Lugnet efter orkanvindarna

vardagsrum-ikea-soffa1

Under de senaste dagarna den här veckan har jag gjort ett styling och fotograferingsjobb där jag byggt upp olika miljöer här hemma. Både i vardagsrummet och i ateljén. Hela huset har varit upp och ner och även garaget med alla saker. Nu så är det avslutat och allting har ställts iordning. Så man kan andas igen.

Annons

Tja, nu överdriver jag lite. Ordning och ordning, allt är relativt.

Har fått för mig att göra om hallen, så garderoben står på undantag mellan vardagsrum och hall. Samtidigt som vi håller på med att byta badrumsmöbler i båda våra badrum samtidigt. Tornrummet är upp och ner vänt. För där ställs alla möbler in på undantag.

Men förutom det.

Så har jag iallfall ett rum jag kan andas i igen. Vardagsrummet. Som även fått sig en ny matta, Lohals från IKEA. Och ett grafiskt tryck från Second hand affären har fått komma upp på väggen för att ta upp tonerna från mattan.

vardagsrum-ikea-soffa3

Och det enda spåret av oordning i vardagsrummet är kuddarna och täckena som jag puffar till och som en sekund senare ligger i en hög. Så där som det ska vara i ett hem.

Jag börjar nästan intala mig själv att jag tycker det är vackert 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar