Annons
Annons

Lussebak och överraskning

Idag blev en sån där lugn dag, en oplanerat lugn dag. Kalaset vi trodde skulle vara, var visst imorgon och Kent åkte iväg med yngsta till Hockeyhallen och då fick genast jag och Edvin lite tid för oss själva. Så vi åkte och hämtade ut ett paket som fanns på posten. En julklapp från redaktionen och Cecilia. Tack! precis sånt som vi har pratat om här hemma, att vi borde investera i ett par snygga vinglas och precis den här modellen har vi pratat om. Så glada vi blev!

Annons

Saffransbullar har vi bakat i massor också. Så kul att få tid att baka tillsammans. Tycker annars att helgerna oftast går i ett, med träningar, kalas och andra måsten. Det blev alla möjliga skapelser, från dinosauriefötter till ödlor.

Och snart blir det lilla julafton hos mamma och pappa. Ska bli riktigt mysigt! 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar