Annons
Annons

Måla egna krukor med 2016 års trendfärger

Oj, vad den här helgen sprang iväg. Vi har hållt på en del på huset, oljat altanen och målat lite räcken. Ja, sånt där underhållsarbete som är så tråkigt men måste göras och ger ett helt annat intryck än den tidigare ganska skruttiga altanen. I förra veckan när det var pressvecka, sprang jag på två av mina kollegor här på Sköna hem. Åsa och Helena, vi träffades och hade en trevlig kväll tillsammans i Alcros reklambyrås lokaler.

Kvällen inleddes med en föreläsning om höstens trendfärger. Alltid lika spännande att lyssna på och trot det eller ej. Men Stockholmsvit håller på att ersättas med mer färg. Man har under de senaste åren sett hur det vita byts ut mot det ljusgråa, så sakta har pastellfärgerna flyttat in i våra hem, efter detta har det så sakta smygit sig in mer och mer färg. Och nu är det då dags för rejält med färg.

Vet att det var precis exakt 11 år sedan jag hade blodröda mustiga väggar där hemma, kombinerat med caffelatte färgen. Ska bli spännande och se hur många som vågar sig på mer färg i sina hem.
Efter föreläsningen fick vi måla krukor med höstens färger. Alltid kul med aktiviteter där man får använda sig av sin kreativitet. Jag stöpplade färg på krukan för att få den lite ruff och betongaktig.Och så här blev den.

Annons

Helena hon vågade sig på den rosa färgen och det blev så fint med krukan i hennes barns rum.Vi satt i det rosa rummet, där man även målat lister, foder och kornisher i samma färg. Tänk att det är på väg in igen, allting går i cykler, det får mig genast att tänka på alla lägenhetsvisningar man var på under 00-talet där man svor över hur man kunde måla in allt i samma färg, även elementen.

Det rosa rummet finns även i pressbilderna från Alcro, såhär kan samma rum se ut på en pressbild. För ni känner väl igen bokhyllan från bilden ovan?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar