Annons
Annons

Måla en stad på väggen- Hur gör man?

Målartips nr. 2

Hur man målar en stad på väggen?

När jag gjorde staden som silhuetter på väggen, börjde jag med att rita med linjal och penna. Försökte att få så många räta linjer som möjligt, för att det skulle bli så enkelt som möjligt att använda maskeringstejp.

Annons

När allt var maskerat och klart började jag med att göra som i tidigare inlägg för att måla skarpa kanter som inte blöder ut.Dvs måla den ljusa färgen först för att försegla tejpen. När detta hade torkat, började jag måla med den mörkare färgen. Globen ritade jag upp med hjälp av en stor rund bricka som jag målade av på väggen. Denna maskerade jag inte utan fyllde i med målarfärg på fri hand. Små detaljer målades dit i efterhand, med smal pensel och en hel del tålamod.

Om ni inspireras till att måla något liknande på väggen. Hör av er och berätta. Det är så fint att få veta och kul att se vad ni gör. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar