Annons
Annons

Målningstips till en långsmal hall

Här hemma har jag en riktigt långsmal hall med högt i tak. Jag är själv lite allergisk mot långsmala hallar och får lätt associationer till sjukhusmiljöer. Tycker dessutom det är svårt att inreda långsmala hallar. Eftersom det oftast knappt finns någon yta att möblera.

hall inspirationPhoto by Martin Kaufmann

Men här har jag faktiskt två tips till er som har samma problem. I övre bilden så har man delat in väggen i två färger för att skapa en lite mer ombonad känsla med det höga taket. Och dörren har målats in i samma färg som väggen. Den vackra kroklisten som också den är inmålad gör att man kan hänga dekorativa saker på den.

hall-inspiration-langsmalAlvhem mäkleri stylist: Sarah Widman fotograf Cim Ek

I nästa bild så har man skapat ett blickfång i den långsmala hallen. Genom att måla dörren och listerna i en mörk färg. På sidan har man ställt en stol för att blicken ska kunna fästa någonstans i den långa hallen och ett litet sideboard där man kan samla sina fina stilleben.

Annons

Jag tror att det är viktigt att man delar upp hallen i allafall på något sätt och gör den lite mer spännande. Ett annat alternativ är att man målar halva hallen i en färg och resterande hall-del i en annan färg.

Lycka till nu med era långsmala hallar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar