Annons
Annons

En ynnest att få bestämma själv

Morgonen började med ett trevligt  pressevent i Ringens centrum där vi fick laga vår egna veganska frukost. Men jag skriver mer om det imorgon.

Brukar försöka att planera in de möten som ska vara i stan, under en och samma dag i veckan. Så att jag slipper åka fram och tillbaka varje dag. Så efter presseventet åkte jag till Miss Clara för att möta upp Sara. Vi pratade framtid och planerade jobb framöver. Det är så kul när man hittat så fina människor att samarbeta med och en ynnest att själv få bestämma vem man vill jobba med och inte. Till skillnad mot en anställning där man tvingas samarbeta med människor som man själv inte fått välja.

Annons
Miljön på Miss Clara är tidlös och klassisk. Med caféstolar, klädda i skinnklädsel och en hel del textil på väggarna, sammet. Som både är vackert och fungerar som ljuddämpare. Perfekt när man vill få bort sorlet som lätt uppstår i stora lokaler.
DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar