Annons
Annons

Mer från ateljén, kaklad hall

Tänkte visa lite från den kaklade hallen. Hallen är kaklad med vanligt standard 15*15cm kakel, köpte på Bauhaus för 49:-/kvm. Så kaklet till både kök och hall gick på lika mycket (totalt 1200kr) som de marockanska kaklet kostar per kvm som jag just nu funderar på till badrummet. Men det känns lite galet, att lägga ner så mycket pengar på ett golv. Så vi får se.

Annons

Just nu är jag så glad för alla framsteg som händer dag för dag att jag bara vill skippa den där jantelagen och bara skrika ut hur glad jag är. Det slutade med att jag stod i ateljén när snickarna var på lunch och skrek och tjöt av lycka. Tur att de inte hörde mig. För himlar vad glad jag är, så jag skiter faktiskt i Jante och det är himla skönt faktiskt.

Det har kaklats ända in till fönstret och även i smygarna mellan dörrarna. Ja överallt i hallen är det kakel, förutom golvet då 🙂

Ni får ursäkta de lite röriga bilderna, men det är faktiskt så det ser ut när man bygger, en salig röra av det mesta. Men det är en himla kul röra.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar