Annons
Annons

Mer från bloggträffen i Varberg hemma hos Krickelin

Ett inlägg om bloggträffen hemma i Krickelins inspirerande hem

Krickelin helena nordOj! Vad tiden flög iväg här på bloggen. Med tre dagar från kontoret så var det en hel del att hinna med. Så bloggen har kommit lite i skymundan. Men nu så är jag på banan igen. Lovade att visa lite mer bilder från bloggträffen när vi dagen efter var bjudna på lunch hemma hos Kristin i hennes fina växthus. Dagen bjöd på helt fantastiskt väder, vilket inte gjorde upplevelsen sämre.

Annons

Bilden lånad från Krickelin

Väl hemma hos Kristin så kunde man inte sluta fotografera, för allt var så personligt inrett och överallt fanns små vackra stilleben. Har sett bilderna på hennes blogg tidigare från hemmet och tyckt det var såå fint! Men det var ännu finare i verkligheten.

Och alla var ju tvungna att uppdatera de sociala medierna med fina bilder från huset. Här sitter Malin, Pella, jag och Daniella vid matbordet och Kristin är bakom kameran. Så klockren bild som får mig att tokgarva. Vi pratade faktiskt också en hel del, även om vi ibland hade Instagram pauser. Så skönt att umgås med fler som är som en själv.

Krickelin helena nord  Krickelin helena nord

Boris charmade oss allihopa med sitt valpiga och busiga humör.

Krickelin helena nord

Och tavelväggarna är något speciellt i detta huset! De är så fina och känns personliga. Tycker själv det är ganska svårt att lyckas med en tavelvägg utan att det spretar för mycket åt olika håll.

Krickelin helena nord

och de gröna fingrarna syntes verkligen i huset. Tycker det tillför så mycket till hemmet om man ställer in gröna växter. Det blir så mycket mer levande.

Krickelin helena nord Krickelin helena nord

Fina stilleben med blåa loppisvaser i en grupp.

Krickelin helena nord

Mestadels av tiden spenderade vi ute i växthuset och åt en supergod lunch! Tiden gick så fort att vi höll på att missa tåget och var tvunga att springa iväg till tågen.

Krickelin helena nordKrickelin helena nord

Så tacksam över detta dygnet och för att jag fick umgås med detta fina gäng och jag är påfylld och inspirerad för lång tid framöver och även otroligt tacksam över att få vara en del att detta fina gäng.

Vill ni se mer bilder från vår träff så hittar ni det här:

This Week

Vårkänslorna hos Kristin

Bloggträff i Varberg

Varberg Stadshotell & Asia spa

 

DELA (11)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar