Annons
Annons

Mina bästa loppistips

Sommar och semester brukar innebära att det finns en hel del loppisar öppna jäms med vägarna. Tänkte därför att jag skulle passa på att dela med mig av mina bästa loppistips.

loppis

Här kommer några loppis- och second handtips att ha med sig på vägen:

Annons

Tips 1: Tänk form! titta på formen av föremålet, låt dig inte distraheras av tex. fel lampskärm.

Tips 2: Stirra dig inte blind på färgen, det går så lätt att förändra med en burk med färg och målarpensel eller sprayfärg.

loppis fynd

Tips 3: Kolla upp vilka dagar som Secondhand affären packar upp sina varor och häng på låset. Då hinner du först till dyrgriparna.

Tips 4: Fantasi! sätt igång och spåna idéer, vem är det som säger att man måste äta med en gaffel? Varför inte göra en krok av den eller en ring. Idéerna är många och det är bara din egen fantasi som sätter begränsningar. Har du tomt på idéer? Googla återbruk så hittar du nog massor.

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar