Annons
Annons

Mjukisbyxorna av och finstassen på

Idag är det dags att ta sig in till stan och träffa min chef på Sköna hem. Det är inte så ofta som man sätter på sig finkläderna, men lite respektabel måste man se ut.

Undrar vad de på skola och dagis tror? Ena dagen är man klädd efter det-som-ligger-närmst-sängen och det blir oftast en salig blandning av färgintryck och stilar och allt som oftast mjukisbyxor i kombination med stövlar. Det spelar inte så stor roll vad man sätter på sig när man sitter hemma på kontoret. Det är mest bara jag och mig själv som ser hur jag ser ut.

Annons

Men intresse för kläder har så sakta smugit sig på allteftersom barnen blivit äldre. Förr när barnen var mindre gick man i ett konstant töcken av trötthet som inte går att beskriva, som gjorde att man absolut inte kunde tänka på något annat än att ens lyckas få på sig något att skyla kroppen med. 

Men som sagt, nu är grabbarna stora och det har liksom funnits tid för att reflektera över vad jag själv vill och vad jag tycker är viktigt och mode har alltid varit en av mina stora intressen.

Så idag blev det svarta hängselbyxor i kombination med en vit blus med hög krage. 

Vår förskolefröken frågade om jag var präst när jag lämnade på förskolan och ja den höga kragen får en absolut att tänka på prästyrket 🙂

Ha en fin dag nu

Amen 🙂


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar