Annons
Annons

Morgonen startades med Panik!!! Tillbaka till verkligheten och vardagen.

skrivbord-atelje-fotografiska-poster skrivbord-atelje-fotografiska-poster_1Morgonen började med panik!!! fick inte igång datorn. Som tur var efter en timmes trixande så satte den igång. Jag kunde pusta ut. Inte just denna vecka får den krascha. Kära fina dator. För just dessa veckor är det så fullt med jobb så det finns verkligen inte tid för att du ska lägga ner.

Annons

Hoppas ni haft en fin helg. Här missades visst bloggen under helgen. Det var full fart med att komma tillbaka i vardagen efter en veckas semester. Det blir alltid så tydligt när man varit borta, hur mycket och full fart man har hela tiden. Det är så  mycket som ska hinnas med både på helgen och vardagar. Allifrån träningar, matcher, kalas, kompislek. Ja det skjutsas en hel del fram och tillbaka. Det är inte förrän man är borta från det en vecka som man inser att det verkligen är full fart med att hinna med allt som sker både på helger och vardagar.

Som sagt tillbaka till verkligheten.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar