Annons
Annons

Mormorstips till Gladiolus

Som ni vet så gillar jag verkligen såna där gamla tips som gått i arv. Som till exempel mormors tips om hur man får alla blommor att blomma på Gladiolus-stjälkarna. Man knipsar bara bort det översta skottet på stjälken i samband med att man ställer dem i vatten.

Annons

Gladiolusen påminner mig verkligen om hösten och man känner hur den kryper sig allt närmre och trots att temperaturen fortfarande står över 18 grader på dagarna, så inser jag att jag sakta kryper mig in i huset mer och mer. Samtidigt som lusten att tända ljus, fixa och piffa-lusten ökar för varje dag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar