Annons
Annons

När allt går åt skogen…

För någon månad sedan fick jag en utav alla mina snilleblixtar. Jag skulle bara snabbt testa hur det blev om jag ställde en tavla på tv bänken. Som vanligt när man får ett infall ska det gå fort fort. Så jag ställde den där, fullt medveten om att den verkligen inte stod bra till. Jag såg verkligen att, det här kommer att gå åt hel–te. Men ivrig över att få testa struntade jag blankt i det. Att tilläggas skall, var att vi precis hade tokstädat hela dagen och var precis klara.

Annons

På tv-bänken stod min allra finaste vas, en odlingsklocka som jag länge funderat på att köpa och äntligen köpt mig och sen en fin porslinshund, alla valda med omsorg och bland de saker i huset som jag tyckte bäst om.

Så precis när jag ska gå tillbaka för att kunna se hur det ser ut på avstånd, ser jag som i slowmotion… hur tavlan rasar, ner över alla saker på bänken och allt i bara farten åker ner i golvet med resultatet av ungefär sådär en 10 000 miljoner (Ok, viss överdrift, men det kändes så i allafall) glasbitar låg nu på golvet. Spillror av alla fina saker, som nu var ett minne blott.

Och det kändes som en evighet att dammsuga upp allt, hur många gånger man än dammsög så försvann aldrig glasbitarna ordentligt.

Nu har jag länge gått och trånat över en sån där odlingskupa igen. Och döm om min förvåning när jag hittade en på mitt senaste second-hand-butiks besök. Så nu står den där med en pelargon som grönskar. Och ni som trodde att jag hade lärt mig en läxa. Nä, så långt ska vi inte gå. Jag kommer nog fortsätta att möblera om i all hast framöver…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar