Annons
Annons

När det är lite långt mellan inläggen…

Här hemma blev nya året kanske inte riktigt som jag hade förhoppningar på. Resan över nyår till Åre ställdes in och de packade väskorna fick packas upp. Istället firades nyår och resterande veckan hemma i sängen och i soffan framför tvn.

Annons

Öronen har dragit på sig allt möjligt och nu ligger jag här hemma, uttråkad, nästan utan hörsel och som i en bubbla. Tålmodigt väntandes på att bli frisk. Men det lär ta ett tag till… Så det är därför inte inläggen kommer så frekvent just nu. 

En vacker bukett med 10 röda rosor kom sambon hem med, som kryapådigochblibrasnart-blommor. Himlar vad glad jag blev!

Nu satsar jag på att bli frisk och sen kan det nya 2014 börja! 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar