Annons
Annons

När det är tvärt emot vad som är logiskt

En vän sa till mig att nästan alla dina bilder innehåller blommor på ett eller annat sätt… och det har hon nog rätt i. Tycker att det lyfter hela bilden att ta in något grönt.

Nu är inte detta någon blomsterblogg, det gör Minna så himla bra redan här på Sköna hem. Men jag erkänner, lika svårt jag har för att hålla blommor vid liv, lika mycket älskar jag dem. Kanske inte världens bästa hit. Men allt här i världen behöver inte vara så logiskt. Håller tummarna att någon gång lyckas få såna där gröna fingrar som vissa människor har.

Annons

Det börjar sakta gå lite bättre, nu får de iallafall vatten ibland och det är mycket mer än vad de fått tidigare 🙂 Så då tänkte jag försöka igen, att lyckas hålla de nya blommorna vid liv. Får se hur länge de överlever denna gång.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar