Annons
Annons

När inte orden räcker till…

I måndags var jag och träffade min mentor som jag haft förmånen att träffa en gång varje månad under ett års tid. Kan verkligen verkligen rekommendera det till er som är i startgroparna till att starta eget. Jag fick hjälp att finna en mentor via Nyföretagarcentrum som hade ett mentorskapsprogram. Helt suveränt och Eva och jag har haft många givande möten, jag har studsat från varje möte med ny energi och motivation. Hon har varit suverän!

Annons

För att kunna tacka för all hjälp, gjorde jag en bukett med höstens blommor från trädgården som jag dekorerade med smörpapper och tårtpapper och ett sidenband knöts runt buketten. Förutom buketten hade jag gjort ett kakfat med vitt rörstrandsporslin, med blå dekor och guldkant (bild på det finner ni på Instagram @mormorsglamour).

När man får sån här hjälp är det svårt att finna gåvor som räcker till för att visa sin tacksamhet. Jag föredrar att göra saker själv, för att visa att även jag lägger ner min kärlek och tid för att visa min uppskattning. Om hon blev glad?! Ja, vi satt där och grät tillsammans, glädjetårar…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar