Annons
Annons

När kommentarerna plötsligt är 16700

Ville bara kika in och önska er en fin helg! och be om ursäkt om jag inte lyckats svara på alla kommentarer. Råkade ut för spam i kommentarsfältet och lyckades dra på mig 16700 kommentarer med diverse ”viktiga” meddelanden. Så jag ber om ursäkt om jag missat någon av era kommentarer, det var inte meningen. Så skicka gärna igen, så ska jag genast besvara om ni undrar över något.

Annons

Jag har dessutom pga. detta varit tvungen att sätta in ett filter så att jag får godkänna varje kommentar. Så ibland kan det ta ett tag innan kommentaren syns. Men jag försöker godkänna dem en gång om dagen.

Nu är det fredagsmys på schemat med familjen. Bästa dagen på veckan enligt mig.

Ta hand om er nu och hoppas ni får en fin kväll

Kram

Helena

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar