Annons
Annons

När man äter och dricker saker från ens egen lilla täppa.

fikon-rosenskarmfikon-rosenskarm-plommonmarmelad-recept

Åh! himlar så mycket ost som har hamnat i den här magen under julen. Ja, och en hel del annat också 🙂 Nu är man sådär go och trind om magen och det där med att sluta med socker och äta hälsosammare var ett mål som höll i sisådär två veckor. Sen var det tillbaka till det vanliga. Precis som vanligt. 

Annons

Men iallafall, nu skulle jag inte prata om massa dieter utan berätta att i höstas gjorde jag en marmelad av plommonen från vårt plommonträd och den är verkligen finfin till osten. Här har ni receptet, det är gjord med kanel- och vaniljstänger. Förstår att det kanske kan vara lite svårt att få tag på plommon så här års. Men kanske ett recept att spara och göra nästa år?! 🙂

Tycker det är så kul att ta tillvara på den frukt som man faktiskt ändå får i trädgården. Vi gjorde även äppelmust av alla äpplen från äppelträdet som vi fortfarande kan njuta av. 

Det är något jag  tycker är riktigt läckert och det känns så häftigt att man faktiskt äter och dricker sådant som växt upp på ens egen lilla täppa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar