Annons
Annons

När man blir sådär glad ända inne i hjärtat

fredag

Idag var en sån riktigt bra dag! Var över hos en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Som ska lyfta en våning på deras hus. Jag ska hjälpa dem med inredningen och hjälpa dem en del med vad man ska tänka på inför bygget. Har trots allt efter några års byggande lärt mig en hel del. Såsom att god planering är A och O. För det är så många beslut under ett bygge som måste tas att det är bra att man är klar med de flesta  besluten som man kan komma på. För det kommer ändå att vara massor av beslut som man aldrig tidigare tänkt på som kommer upp under byggets gång.

Annons

fredag

Direkt efter det mötet åkte jag vidare för att hjälpa Ida med att inreda en 5 rummare som var helt omöblerad när hon tog över den. Det tar sin lilla tid att inreda så många rum, när man ska börja från scratch. Så kul att få jobba tillsammans också, det gör allting så mycket roligare.

Så nu kom Ida över precis med de finaste gåvan som tack för hjälpen! Då kan man inte bli annat än blödig och glad.

Så med den avslutningen på veckan tar jag helg nu. Fredagsblomman får bli en av alla sticklingar jag tagit från pelargonen som nu står och rotar till sig. Inser att det är nog dags att plantera dem i helgen. Vi får se om det hinns med för det blir en helg full med hockey och skjutsande eftersom sambon är iväg utomlands. Så vi får ro om varandra alldeles själva denna helgen.

Ha det så bra nu

Kram

Helena

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar