Annons
Annons

När man får massa energi


Idag har de här två varit över, Frida och Sebastian. De har gjort reportage inför kommande Handarbete och pyssel som är Expressens bilaga. Det är kul när någon annan kommer in i ens hem och ser det med nya ögon. Från andra vinklar och vrår. Som bloggare tycker jag oftast att man fastnar i ett och samma spår och efter att ha visat vardagsrummet ex. antal gånger är det svårt att hitta på något nytt.

Annons

Dessutom gav denna dag massor, för både Frida och Sebastian är roliga, fina och himla trevliga. Att träffa och umgås med kreativa människor så här under några timmar är riktigt kul och inspirerande. Minus för städningen innan reportage, den är mindre kul. Känns som att vi städat i flera dagar nu, men öppnar man garderobsdörren så väller det mesta ut igen och allt är i sin ordning.

Ska iallafall passa på att njuta av alla fina blommor här i huset. Och svar ja! vi har en träningscykel i vardagsrummet, där står den mest för jämnan. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar